HU EN DE

Cégismertető


Családi vállalkozásunk, a Koncsek Trans Kft. 1985. augusztus 1-jén mint „Koncsek Sándor egyéni vállalkozása” kezdte meg a működését. Tevékenységi körébe eleinte a személyszállítás, 1992-től pedig a dohányterítés tartozott, majd az később fő profilként belföldi teherszállítással is kibővült. A 2004-es Uniós csatlakozás nagy változást hozott a vállalkozás életében. A piacok megnyílásával - új irányként - a nemzetközi szállításokba is bekapcsolódtunk. Ez a tett igen komoly előrelépést jelentett a számunkra, melynek köszönhetően mára már meghatározó piaci jelenléttel büszkélkedhetünk.

Koncsek Trans bemutatkozó
Koncsek Sándor

A folyamatosan bővülő csapatunk és fejlődő-növekvő gépparkunk mellett stabil tagja lettünk a változó piacnak, ami erősíti hitelességünket. Mindez arra is ösztönzött minket, hogy a gazdasági társaság szerkezetén is változtassunk, így 2009-ben az egyéni vállalkozás jogutódlással Kft-vé alakult át. 2012-ben alapítónk, Koncsek Sándor elhunyt, és mindez súlyos törést okozott a családi vállalkozás életében. Gondolkodásmódját azonban jól példázza, hogy pótolhatatlan hozzáértését még időben próbálta tovább adni fiainak, így még a hiányával együtt is egyre erősebb lett a szervezetünk.

Jelenleg 17 gépjárművel, közel 20 fővel, és innovatív logisztikai megoldásokkal szolgáljuk ki megrendelőink végtelen kéréseit. Cégünk a vevői igényekhez igazítva megtervezi, lebonyolítja és figyelemmel kíséri a szállítás és a szállítmány útját a megrendeléstől egészen a teljesítésig. Nagy szakértelemmel és sok referenciával alátámasztva vállaljuk a fuvarmegrendeléseket, melyek lehetnek eseti és állandó jellegűek is. Kérjük, amennyiben a segítségükre lehetünk, úgy keressenek minket bizalommal és kérjék ajánlatunkat.